Verslag WonderKermis

Welkom op de pagina van de WonderKermis op 2 juni 2007 heeft op het Jan Maijenplein in de Baarsjes een bijzonder evenement plaatsgevonden. Onderstaand vormt een combinatie van vooraankondigingen van de verschillende acts zoals deze werden geprogrammeerd door het iLLUSEUM met fotografische impressies van de dag zelf.
Voor veel buurt bewoners was de dag een verrassende kennismaking met het fantastische, voor veel bezoekers was de buurt een verrassende ontdekking in de stad. Aangezien deze intense gebeurtenis zo postitief ontvangen is door jong en oud en er door de organisatie van de Juni Kunstmaand zowel voordien als achteraf weinig aandacht is besteed aan de WonderKermis. Volgt hier een eigenhandig verslag:

Reakties: iLLUSEUM@Gmail.com

Monday, April 2, 2007

Marie23foto: Corinne Kruger ( http://www.corinnekruger.nl/ )

De jeugdige aktrice Helena Remeijers Moloek onderzoekt de stelling: 'Ik ben een nieuw mens'. Een retroperspectief vanuit de toekomst. Een terugblik op liefde en intimiteit. Wat betekent dat, nieuw mens zijn? In hoeverre is een nieuw mens nog mens? Wat als de voortplantingsdrift overbodig is gemaakt? Wat als je de ander niet meer mist? Wat als je de ander nog nooit hebt ontmoet?Marie23 is een persoonlijke visie op de verdwijning van de liefde en de menselijkheid.

Marie23 is een ontmoeting tussen een mens en een nieuw mens.

Marie23 is een klein voorstel, een propositie in de vorm van een voorstelling. Een ontmoeting voor buurtbewoners met een nieuw mens.

MARIE23 is een 1 op 1 ontmoeting voor buurtbewoners met een nieuw mens. Een persoonlijke visie op de toekomst en de vedwijning van de liefde. Geinspireerd op de roman 'Mogelijkheid van een eiland' van de Franse cultuurfilosoof Michel Houellebecq.

No comments: