Verslag WonderKermis

Welkom op de pagina van de WonderKermis op 2 juni 2007 heeft op het Jan Maijenplein in de Baarsjes een bijzonder evenement plaatsgevonden. Onderstaand vormt een combinatie van vooraankondigingen van de verschillende acts zoals deze werden geprogrammeerd door het iLLUSEUM met fotografische impressies van de dag zelf.
Voor veel buurt bewoners was de dag een verrassende kennismaking met het fantastische, voor veel bezoekers was de buurt een verrassende ontdekking in de stad. Aangezien deze intense gebeurtenis zo postitief ontvangen is door jong en oud en er door de organisatie van de Juni Kunstmaand zowel voordien als achteraf weinig aandacht is besteed aan de WonderKermis. Volgt hier een eigenhandig verslag:

Reakties: iLLUSEUM@Gmail.com

Monday, April 2, 2007

BlurtAs Ted Milton speaks: "Let there be Blurt!"

Poppenspeler verandert in saxofonist .

Milton paart zijn verknipte en gepassioneerde gedachtepatronen met krijsende solovluchten en veeltongige stem terwijl zijn band een ingewikkeld traliewerk van achtergrondritmes bij elkaar timmert om hem op te laten rondgolven. Blurt's hoekige gepatineerde white - funk verwerpt iedere poging tot duiding, integraal uitgelicht door Ted Milton eigenaardige expressionistische saxofoon excursies.

Drums gitaar en saxofoon, dat is alles. Het resultaat: een geinspireerde of imbeciele uitstoot van de meest valse jazz-punk-funk-rock modder die ooit je oorkanaal bevuilde. Met bedwelmende woede laat het heetrode sporen achter. Huilend en krassend; snijdend met een gekartelde en scherpe snede.Dissonant schurend en verwarrend, Blurt zorgt voor ongemakkelijk en belonend luisteren.

No comments: