Verslag WonderKermis

Welkom op de pagina van de WonderKermis op 2 juni 2007 heeft op het Jan Maijenplein in de Baarsjes een bijzonder evenement plaatsgevonden. Onderstaand vormt een combinatie van vooraankondigingen van de verschillende acts zoals deze werden geprogrammeerd door het iLLUSEUM met fotografische impressies van de dag zelf.
Voor veel buurt bewoners was de dag een verrassende kennismaking met het fantastische, voor veel bezoekers was de buurt een verrassende ontdekking in de stad. Aangezien deze intense gebeurtenis zo postitief ontvangen is door jong en oud en er door de organisatie van de Juni Kunstmaand zowel voordien als achteraf weinig aandacht is besteed aan de WonderKermis. Volgt hier een eigenhandig verslag:

Reakties: iLLUSEUM@Gmail.com

Monday, April 2, 2007

de Pyromancer

Op een dag ging een hele gewone jongen naar een feestje. Hij keek naar een meisje wat met vuur speelde en besloot dat hij dat ook moest doen. Weken later was hij klaar voor de eerste eenvoudige show.Hij werd de PYROMANCER en vele shows volgden."Hardcore" en ondergronds. Na deze initieele periode van ondergronds optreden, besloot de Pyromancer dat hij klaar was voor de wereld. Hij werd een professionele vuurkunstenaar , die werkte op verschillende festivals, feesten en straten.Zo ontwikkelde hij zijn unieke stijl en verbeterde zijn technieken.
Hij reisde met zijn optredens de wereld rond. Van de Nevada woestijn tot aan Afrika als ook in Singapore liet hij de ogen van zijn publiek een beetje meer stralen.

The Fountain of Youth
No comments: