Verslag WonderKermis

Welkom op de pagina van de WonderKermis op 2 juni 2007 heeft op het Jan Maijenplein in de Baarsjes een bijzonder evenement plaatsgevonden. Onderstaand vormt een combinatie van vooraankondigingen van de verschillende acts zoals deze werden geprogrammeerd door het iLLUSEUM met fotografische impressies van de dag zelf.
Voor veel buurt bewoners was de dag een verrassende kennismaking met het fantastische, voor veel bezoekers was de buurt een verrassende ontdekking in de stad. Aangezien deze intense gebeurtenis zo postitief ontvangen is door jong en oud en er door de organisatie van de Juni Kunstmaand zowel voordien als achteraf weinig aandacht is besteed aan de WonderKermis. Volgt hier een eigenhandig verslag:

Reakties: iLLUSEUM@Gmail.com

Monday, April 2, 2007

Frietcowboys
De Frietcowboys �
Bart Sabel / Fred AbelsDe Frietcowboys wilden superverse patat maken. Zo kwamen ze op het idee voor de snelste friet ter wereld. Ze zouden een aardappel zo keihard door een stuk kippengaas gooien, dat hij er in patatjes uitkwam. Achter het kippengaas moest een frituurpan staan. Het bleek onmogelijk om een aardappel hard genoeg door het gaas te gooien, dus de frietcowboys maakten een aardappelkanon. Helaas schoten ze daarmee het kippengaas aan flarden. Toen maakten ze kippengaas van pianosnaren. En dat werkte en het werkt nog steeds. De patat is heerlijk. De klanten van de frietschietsnackbar mogen hun eigen patat schieten en daarna opeten.Patat met: 1 euro Patat zonder: ook Patat oorlog: doen we niet aan, houden we niet van .
No comments: