Verslag WonderKermis

Welkom op de pagina van de WonderKermis op 2 juni 2007 heeft op het Jan Maijenplein in de Baarsjes een bijzonder evenement plaatsgevonden. Onderstaand vormt een combinatie van vooraankondigingen van de verschillende acts zoals deze werden geprogrammeerd door het iLLUSEUM met fotografische impressies van de dag zelf.
Voor veel buurt bewoners was de dag een verrassende kennismaking met het fantastische, voor veel bezoekers was de buurt een verrassende ontdekking in de stad. Aangezien deze intense gebeurtenis zo postitief ontvangen is door jong en oud en er door de organisatie van de Juni Kunstmaand zowel voordien als achteraf weinig aandacht is besteed aan de WonderKermis. Volgt hier een eigenhandig verslag:

Reakties: iLLUSEUM@Gmail.com

Monday, May 7, 2007

Woedy Woet


Woedy Woet :
Hij is komiek, acteur en magier tegelijkertijd. Een vreemd fenomeen binnen de Nederlandse goochelwereld en toch meervoudig Nederlandsch Kampioen goochelen. De bekroning op zijn pionierswerk om theatrale magie als een kunstvorm geaccepteerd te krijgen, Bij magier Woedy Woet is de act primair. Aan de hand van een goed doortimmerd verhaal worden al uw zintuigen op scherp gezet tot de opgebouwde spanning zich ontlaad in een bulderende lach !

No comments: