Verslag WonderKermis

Welkom op de pagina van de WonderKermis op 2 juni 2007 heeft op het Jan Maijenplein in de Baarsjes een bijzonder evenement plaatsgevonden. Onderstaand vormt een combinatie van vooraankondigingen van de verschillende acts zoals deze werden geprogrammeerd door het iLLUSEUM met fotografische impressies van de dag zelf.
Voor veel buurt bewoners was de dag een verrassende kennismaking met het fantastische, voor veel bezoekers was de buurt een verrassende ontdekking in de stad. Aangezien deze intense gebeurtenis zo postitief ontvangen is door jong en oud en er door de organisatie van de Juni Kunstmaand zowel voordien als achteraf weinig aandacht is besteed aan de WonderKermis. Volgt hier een eigenhandig verslag:

Reakties: iLLUSEUM@Gmail.com

Sunday, April 8, 2007

MiniKino


Klein van buiten, groots van binnen. De MiniKino zal de tijdelijke gast naar ver gelegen dimensies van het grote mysterie & de verbeelding transporteren. Korte kunstfilms, surrealistische avonturen, oude televisie episodes & documentaires welke het publiek naar de obscure dieptes van ons bestaan brengen. Een cinema welke met de grenzen van de ons bekende wereld speelt en mogelijkheden opent naar nieuwe werelden.

No comments: